Garancia

Kezdje el begépelni a gyümölcsfa nevét, majd válasszon a betöltődő listából!

Kosár tartalma

Regisztráció nélkül is vásárolhat

Gondozási útmutatók


Termékszűrő

Szeretnénk figyelmébe ajánlani- és tájékoztatni arról, hogy a gyümölcsfákhoz-, bogyós gyümölcsökhöz-, dísznövényekhez és egyéb növényekhez tartozó „Általános ültetési és gondozási útmutató”-t az adott növény adatlapjának alsó szekciójában díjmentesen olvashatja, de a képekkel illusztrált, bővített kiadás külön vásárolható meg (jelenleg on-line megtekinthető digitális formában).

Számunkra rendkívül fontos, hogy az ön által megvásárolt gyümölcsfák hosszú időn át örömet szerezzenek önnek és családjának, melynek érdekében szeretnénk figyelmébe ajánlani ültetési- és gondozási útmutatóinkat, melyeknek célja, hogy az induláshoz szükséges legfontosabb információkkal ellássák önt, és segítséget nyújtsanak a megvásárolt gyümölcstermők és dísznövények ültetésében, főbb gondozási feladataiban. Sajnos, részletekbe menő-, mindenre kiterjedő instrukciót nem tudunk adni ezen füzetekben, de igyekszünk minél több olyan fontos információval szolgálni, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a kezdeti lépésekhez.

Rengeteg örömöt kívánunk önnek kertjében!

Ültetési és gondozási útmutató gyümölcsfákhoz (digital)

Ültetési és gondozási útmutató gyümölcsfákhoz (digital)

Maléth J. Zsolt  

2018

Ára: 2 890,- Ft

A gyümölcsfaoltás tízparancsolata

Gyümölcsészeti tanumány, az első 10 oldal most ajándékba!

Felhívjuk figyelmét, hogy 2022.04.06-i dátummal közzétettük Adatkezelési tájékoztatónk (Felhasználói és revíziós irányelveink) frissített verzióját. Kérjük, olvassa el ezeket figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg webes felületünk használatát! A jelzett dokumentum terjedelmes, számoljon nagyobb időráfordítással. Továbbá tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ.