Garancia

Kezdje el begépelni a gyümölcsfa nevét, majd válasszon a betöltődő listából!

Kosár tartalma

Regisztráció nélkül is vásárolhat

Gondozási útmutatók


Termékszűrő

Rólunk mondták

Tisztelt Tünderkertek,
hagy gratuláljak a weboldalukhoz, frissítően sok és jól érthető információ van rajta, abszolút fölfelé lóg ki a mezőnyből. Csemegeszőlőt szeretnék telepíteni, érési sorrendben különböző fajtákat, az erre vonatkozó információk azonban nagyon hézagosak itthon, ahogy látom, az Önök táblázatos megjelenítése viszont messze a legjobb, amit Magyarországon találtam...


Debreczy Zoltán

vásárló

Magyarország

idézőjel
Debreczy Zoltán - vásárló / Magyarország

Tisztelt TündérKertek!
A múlt héten az Önöktől megrendelt két körtefát megkaptam. Köszönetemet és tiszteletemet szeretném kifejezni. A fák gyönyörűek, a hihetetlenül precíz csomagolásnak köszönhetően épségben érkeztek. A telefonos beszélgetésből is nagyon fontos szakmai útmutatót kaptam. Jó érzés, hogy a mai világban még vannak ilyen szolgálatkész emberek és vállalkozások. További munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánok! Remélem élvezheti majd családom a termést és fogyasztva Önökre gondolhatunk!
Üdvözlettel: Halász Vilmos


 Halász Vilmos - vásárló / Kemenessömjén

Halász Vilmos

vásárló

Kemenessömjén

idézőjel

Szeretnénk figyelmébe ajánlani- és tájékoztatni arról, hogy a gyümölcsfákhoz-, bogyós gyümölcsökhöz-, dísznövényekhez és egyéb növényekhez tartozó „Általános ültetési és gondozási útmutató”-t az adott növény adatlapjának alsó szekciójában díjmentesen olvashatja, de a képekkel illusztrált, bővített kiadás külön vásárolható meg (jelenleg on-line megtekinthető digitális formában).

Számunkra rendkívül fontos, hogy az ön által megvásárolt gyümölcsfák hosszú időn át örömet szerezzenek önnek és családjának, melynek érdekében szeretnénk figyelmébe ajánlani ültetési- és gondozási útmutatóinkat, melyeknek célja, hogy az induláshoz szükséges legfontosabb információkkal ellássák önt, és segítséget nyújtsanak a megvásárolt gyümölcstermők és dísznövények ültetésében, főbb gondozási feladataiban. Sajnos, részletekbe menő-, mindenre kiterjedő instrukciót nem tudunk adni ezen füzetekben, de igyekszünk minél több olyan fontos információval szolgálni, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a kezdeti lépésekhez.

Rengeteg örömöt kívánunk önnek kertjében!

Ültetési és gondozási útmutató gyümölcsfákhoz (digital)

Ültetési és gondozási útmutató gyümölcsfákhoz (digital)

Maléth J. Zsolt  

2018

Ára: 2 980,- Ft

A gyümölcsfaoltás tízparancsolata

Gyümölcsészeti tanumány, az első 10 oldal most ajándékba!

Felhívjuk figyelmét, hogy 2022.04.06-i dátummal közzétettük Adatkezelési tájékoztatónk (Felhasználói és revíziós irányelveink) frissített verzióját. Kérjük, olvassa el ezeket figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg webes felületünk használatát! A jelzett dokumentum terjedelmes, számoljon nagyobb időráfordítással. Továbbá tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ.