Garancia

Kezdje el begépelni a gyümölcsfa nevét, majd válasszon a betöltődő listából!

Kosár tartalma

Regisztráció nélkül is vásárolhat

Szakkönyvek, tanulmányok

webáruház


Ebben a kategóriában ön a gyümölcsészettel-, kertápolással kapcsolatos könyveket, tanulmányokat, képi anyagokat, szakanyagokat talál, melyekhez különféle formában biztosítunk hozzáférést. Egyes kiadványok megvásárolhatók hagyományos papír alapon, mint pl. könyvek, folyóiratok, de digitális formában is hozzájuthat kiadványainkhoz, melyeket bankkártyás fizetést követően azonnal olvashat, vagy letölthet. A kiadványaik formátumát az alábbiakban részletezet módokon lelheti fel:

Off-line kiadvány 
Hagyományos, papír alapú kiadvány, melyet postai úton, vagy futárszolgálattal juttatunk el önnek (pl.: könyv, folyóirat, újság, katalógus)
Digitális kiadvány (on-line)
Olyan digitális kiadvány, amelyet ön on-line a weboldalunkon lapozgatva tekinthet meg, de letölteni nem tudja.
Digitális kiadvány (letölthető)
Olyan digitális kiadvány, amelyet ön letölthet weboldalunkról, és a saját eszközén (számítógép, tablet, laptop, okostelefon) olvashatja.
E-book 
Olyan letölthető digitális formátumú fájl (Pl.: EPUB, MOBI), melynek olvasásához e-BOOK olvasó szükséges.
Letölthető PDF
PDF formátumú fájl, amelyet ön letölthet weboldalunkról, és a saját eszközén (számítógép, tablet, laptop, okostelefon) olvashatja.

 


A gyümölcsfaoltás tízparancsolata

Gyümölcsészeti tanumány, az első 10 oldal most ajándékba!

Felhívjuk figyelmét, hogy 2022.04.06-i dátummal közzétettük Adatkezelési tájékoztatónk (Felhasználói és revíziós irányelveink) frissített verzióját. Kérjük, olvassa el ezeket figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg webes felületünk használatát! A jelzett dokumentum terjedelmes, számoljon nagyobb időráfordítással. Továbbá tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ.