Garancia

Kezdje el begépelni a gyümölcsfa nevét, majd válasszon a betöltődő listából!

Kosár tartalma

Regisztráció nélkül is vásárolhat

Miniatűr rózsák


Termékszűrő

Rólunk mondták

Tisztelt Tünderkertek,
hagy gratuláljak a weboldalukhoz, frissítően sok és jól érthető információ van rajta, abszolút fölfelé lóg ki a mezőnyből. Csemegeszőlőt szeretnék telepíteni, érési sorrendben különböző fajtákat, az erre vonatkozó információk azonban nagyon hézagosak itthon, ahogy látom, az Önök táblázatos megjelenítése viszont messze a legjobb, amit Magyarországon találtam...


Debreczy Zoltán

vásárló

Magyarország

idézőjel
Debreczy Zoltán - vásárló / Magyarország

Tisztelt TündérKertek!
A múlt héten az Önöktől megrendelt két körtefát megkaptam. Köszönetemet és tiszteletemet szeretném kifejezni. A fák gyönyörűek, a hihetetlenül precíz csomagolásnak köszönhetően épségben érkeztek. A telefonos beszélgetésből is nagyon fontos szakmai útmutatót kaptam. Jó érzés, hogy a mai világban még vannak ilyen szolgálatkész emberek és vállalkozások. További munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánok! Remélem élvezheti majd családom a termést és fogyasztva Önökre gondolhatunk!
Üdvözlettel: Halász Vilmos


 Halász Vilmos - vásárló / Kemenessömjén

Halász Vilmos

vásárló

Kemenessömjén

idézőjel

A 25-50 cm-t meg nem haladó rózsák általában kompakt növekedésűek, így remekül mutatnak balkonon, növénytartókban. Méretükből kifolyólag kiválóan alkalmasak kisebb kertekbe, előkertekbe is. Egy négyzetméterre legalább 4-6 tő ültetése javasolt. Közös tulajdonságuk a törpe termet (max. 30–50 cm), a gyenge növekedés, finom ág-és levélrendszer és a sok apró, egyszerű vagy féligtelt virág. A miniatűr rózsákat zölddugványról szaporítva többnyire cserepes dísznövényként forgalmazzák (szobában tartva nem túl hosszú életűek, erkélyen vagy virágládában télen kis takarással és elég vastag földlabdával tovább élhetnek).

A patio fajokat az 1970-es években kezdték nemesíteni apró kertekbe és balkonládába való ültetési céllal. Ezekhez a fajtákhoz a nemesítéséhez nagyobb növésű minirózsákat és kis növésű floribundákat használtak fel. A két csoport nem különíthető el élesen egymástól. léteznek patio futórózsák is pl.: a dán Poulson cég által előállított fajták.

Emma rózsa

Nem kapható!

Emma rózsa

Rosa 'Emma'  

Ára: 2 790,- Ft

A gyümölcsfaoltás tízparancsolata

Gyümölcsészeti tanumány, az első 10 oldal most ajándékba!

Felhívjuk figyelmét, hogy 2022.04.06-i dátummal közzétettük Adatkezelési tájékoztatónk (Felhasználói és revíziós irányelveink) frissített verzióját. Kérjük, olvassa el ezeket figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg webes felületünk használatát! A jelzett dokumentum terjedelmes, számoljon nagyobb időráfordítással. Továbbá tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ.