Garancia

Kezdje el begépelni a gyümölcsfa nevét, majd válasszon a betöltődő listából!

Kosár tartalma

Regisztráció nélkül is vásárolhat

Futórózsák


Termékszűrő

Kategória


Rólunk mondták

Pénteken megkaptam a töletek rendelt gyümölcsfákat. Nagyon meg vagyok elégedve. A fák is szépek és a csomagolás is tökéletes.Sok kertészettöl rendeltem eddig, de ezek útán csak töletek rendelek. A webes felületetek is nagyon szuper. Február közepére biztos rendelek még. Csak gratulálni tudok a munkátokhoz. Sziasztok!


Bátai János

vásárló

Magyarország

idézőjel
Bátai János - vásárló / Magyarország

Tisztelt Tünderkertek,
hagy gratuláljak a weboldalukhoz, frissítően sok és jól érthető információ van rajta, abszolút fölfelé lóg ki a mezőnyből. Csemegeszőlőt szeretnék telepíteni, érési sorrendben különböző fajtákat, az erre vonatkozó információk azonban nagyon hézagosak itthon, ahogy látom, az Önök táblázatos megjelenítése viszont messze a legjobb, amit Magyarországon találtam...


Debreczy Zoltán - vásárló / Magyarország

Debreczy Zoltán

vásárló

Magyarország

idézőjel

A futó- vagy kúszórózsák gyakran 200–300 cm-es, néha még ennél is hosszabb hajtásokat hoznak, így ideálisak pergolák, pavilonok, oszlopok és falak befedésére. Virágaik többnyire teltek, a nyár folyamán egyszer vagy többször nyílnak. Általában a folytonvirágzók igényesebbek az egyszer nyílóknál. Önálló kapaszkodásra nem képesek, ezért csak támberendezésre (pergolák, virágágyak, gúlák) futtathatók, de úgy is kötözést igényelnek. Legtöbbjük őse Polyantha hibrid vagy Floribunda rózsa, többnyire buja virágfürtöket hajtanak, míg a szoliter virágokat nevelők általában nagyok és teltek, a hibrid tearózsákra emlékeztetnek.

A dúsabb ágrendszert és a gazdag virágzást a fiatal hajtások tavaszi metszésével és a fő hajtások vízszintes irányításával lehet elérni. Általában egy tő is elég nagyobb felület befuttatására. A kúszórózsákon belül külön csoportot képeznek az ún. climbing változatok. Ezek rügymutáció útján keletkeztek más fajtákból. Pl. a ’Climbing Peace’ a ’Peace’ teahibrid rózsából keletkezett futórózsa. A valódi kúszórózsák merev, vastag vesszőihez képest ezek vesszői vékonyak, lehajlók.

Alaska® / Future® rózsa

Nem kapható!

Alaska® / Future® rózsa

Rosa floribunda 'Alaska'®  

Ára: 8 970,- Ft

Badacsony futórózsa

Nem kapható!

Badacsony futórózsa

Rosa 'Badacsony'  

Ára: 3 980,- Ft

Futótűz futórózsa

Nem kapható!

Futótűz futórózsa

Rosa 'Futótűz'  

Ára: 3 980,- Ft

Kiss me Kate® rózsa

Nem kapható!

Kiss me Kate® rózsa

Rosa floribunda 'Kiss me Kate®'  

Ára: 8 970,- Ft

Október huszonhárom futórózsa

Nem kapható!

Október huszonhárom futórózsa

Rosa 'Október Huszonhárom'  

Ára: 3 980,- Ft

Rozália futórózsa

Nem kapható!

Rozália futórózsa

Rosa 'Rozália'  

Ára: 3 980,- Ft

Szaffi futórózsa

Nem kapható!

Szaffi futórózsa

Rosa 'Szaffi'  

Ára: 2 790,- Ft

A gyümölcsfaoltás tízparancsolata

Gyümölcsészeti tanumány, az első 10 oldal most ajándékba!

Felhívjuk figyelmét, hogy 2022.04.06-i dátummal közzétettük Adatkezelési tájékoztatónk (Felhasználói és revíziós irányelveink) frissített verzióját. Kérjük, olvassa el ezeket figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg webes felületünk használatát! A jelzett dokumentum terjedelmes, számoljon nagyobb időráfordítással. Továbbá tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ.