Felhívjuk figyelmét, hogy 2018. május 25-én közzétettük Adatkezelési tájékoztatónk (Felhasználói és revíziós irányelveink) frissített verzióját. Kérjük, olvassa el ezeket figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg webes felületünk használatát! A jelzett dokumentum terjedelmes, számoljon nagyobb időráfordítással. Továbbá tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ.
Garancia

Kezdje el begépelni a gyümölcsfa nevét, majd válasszon a betöltődő listából!

Kosár icon

Kosár tartalma

Regisztráció nélkül is vásárolhat

Webáruház Tápanyagok, növényvédelem

AlgilBio baktériumtrágya

termek828//algil-bio-bakterium-tragya-828-2084359220-1200.jpg / AlgilBio baktériumtrágya

AlgilBio baktériumtrágya


Raktáron van Jelenleg is
rendelhető.
Szállítás Szállítás:

Egy csomag tartalma: 1

Ára: 1 490 Ft

Megrendelt
mennyiség:Általános ismertető, felhasználás

Az AlgilBio baktériumtrágya, egy 100%-ban bio (teljesen vegyszermentes), Ökológiai gazdálkodásban is használható Magyar termék, a természetes ízű termések érdekében, amely felhasználható lombtrágyaként, vagy talajoltóként is. A gyártástechnológia a hasznos mikrobák természetes felszaporításán alapul. A folyadékban található mikroorganizmusoknak köszönhetően a növények óriási gyökérhálózatot tudnak létrehozni, amely segíti a növények számára a megfelelő tápanyagfelvételt, elősegíti a szárnövekedést, levélképződést, virágképződést. Növeli a növények stressztűrő képességét (időjárás, kártevők). Használatával akár 20–40% közötti terméshozam növekedés is elérhető. A termék glisztahumuszból, speciális eljárással kivont stabil, hűtést nem igénylő élő nagy fajgazdagságú mikrobiális készítmény. Felhasználható komposzt vagy talaj beoltására, illetve a növényre történő permetezéssel kondicionálásra. Első használatkor javasolt az 50%-os higítás, melyet a későbbiekben 10%-ra lehet csökkenteni.
Jól alkalmazható a növények táplálására a nagyobb, ízletesebb, szebb termés érdekében. Üvegházi és fólia termesztésnél visszaadja az eredeti természetes szabadföldi ízt. 

vissza

Mások ezeket vásárolták

Szentiványi alma

Szentiványi alma

Alma (Malus domestica)  

szabadgyökeres oltvány
konténeres oltvány

Ára: 3 490,- Ft

Értékelés

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket az alábbi szempontok alapján?

Megnevezés: Szentiványi alma

Ár
Érték
Minőség

A gyümölcsfaoltás tízparancsolata

Gyümölcsészeti tanumány, az első 10 oldal most ajándékba!