Garancia

Kezdje el begépelni a gyümölcsfa nevét, majd válasszon a betöltődő listából!

Kosár tartalma

Regisztráció nélkül is vásárolhat

QUIK-LINK a gyökérszőrök intenzív növekedéséért!

Locsolóvízben kijuttatható biostimulátor

május
3.
18. hét
QUIK-LINK a gyökérszőrök intenzív növekedéséért!
Ápr.

QUIK-LINK a gyökérszőrök intenzív növekedéséért!

Locsolóvízben kijuttatható biostimulátor

A QUIK-LINK a gyökérszőrők növekedését serkenti (gyökérszőr-növekedést serkentő peptid), a teljes tenyészidőszak alatt 10 naponta javasolt a locsolóvízhez adni. A gyökérszőrök a tápanyag felszívása mellett növekedési hormonokat is termelnek, amelyek a növény lombozatának és termésének egészséges fejlődéséhez szükségek. A gyökérnövekedést és a gyökérszövetek erősödését, megvastagodását (lignifikáció) serkenti.

A QUIK-LINK BIOGAZDÁLKODÁSBAN ENGEDÉLYEZETT Aminosavakban, peptidekben és hozzáadott mikroelemekben (réz, vas, molibdén, mangán és cink) gazdag, biológiailag aktív gyökereztető növénykivonat.

Gyökérnövekedést és a gyökérszövetek erősödését, megvastagodását (lignifikáció) serkenti. Molibdéntartalma elengedhetetlenül szükséges a vegetatív növényi részek fejlődéséhez. Fokozza az anyagcserét, ezzel segíti a környezeti stresszhatások és patogének leküzdését. Rendkívül jól működik szimbionta szervezetekkel (mikorrhiza, trichoderma / Mikorrhiza gombatabletta). 

A QUIK-LINK egy új biostimulátor molekula, melyet az ITALPOLLINA kutatói egyetemi kutatókal közösen izoláltak.  Az LRPP (Lateral Root Promoter Peptid) 100%-ban természetes eljárás során fehérje hidrolízissel (LISIVEG) állítják elő. A keletkező polipeptid mint végtermék javítja a járulékos és oldalgyökerek képződését és a növény fejlődését. 
Biotermesztésben felhasználható az EC REG. 834/2007-es rendelet alapján. Nem tartalmaz genetikailag módosított vagy patogén összetevőt.

ADAGOLÁS:
Bemártással 1 l/1000 liter
Csepegtető öntözéssel: Kertészeti kultúrákban: 3-5 l/ha, palántázás után kijuttatva
Új telepítésű szőlőültetvényekben és gyümölcsösökben: 4-6 l/ha, ültetés után kijuttatva

ÖSSZETÉTEL:
Réz, vízoldható (Cu) 0,1%
Vas, vízoldható (Fe) 1%
Mangán, vízoldható (Mn) 0,7%
Molibdén, vízoldható (Mo) 0,02%
Cink, vízoldható (Zn) 0,3%

KISZERELÉS: 2 dl, 1 liter, 10 liter, 1000 liter

A termék ide kaattintva megrendelhető.
Kérjük, segítse munkánkat egy megosztással!

Rólunk mondták

Pénteken megkaptam a töletek rendelt gyümölcsfákat. Nagyon meg vagyok elégedve. A fák is szépek és a csomagolás is tökéletes.Sok kertészettöl rendeltem eddig, de ezek útán csak töletek rendelek. A webes felületetek is nagyon szuper. Február közepére biztos rendelek még. Csak gratulálni tudok a munkátokhoz. Sziasztok!


Bátai János

vásárló

Magyarország

idézőjel
Bátai János - vásárló / Magyarország

Tisztelt Tünderkertek,
hagy gratuláljak a weboldalukhoz, frissítően sok és jól érthető információ van rajta, abszolút fölfelé lóg ki a mezőnyből. Csemegeszőlőt szeretnék telepíteni, érési sorrendben különböző fajtákat, az erre vonatkozó információk azonban nagyon hézagosak itthon, ahogy látom, az Önök táblázatos megjelenítése viszont messze a legjobb, amit Magyarországon találtam...


Debreczy Zoltán - vásárló / Magyarország

Debreczy Zoltán

vásárló

Magyarország

idézőjel

További kínálatunkból

A gyümölcsfaoltás tízparancsolata

Gyümölcsészeti tanumány, az első 10 oldal most ajándékba!

Felhívjuk figyelmét, hogy 2022.04.06-i dátummal közzétettük Adatkezelési tájékoztatónk (Felhasználói és revíziós irányelveink) frissített verzióját. Kérjük, olvassa el ezeket figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg webes felületünk használatát! A jelzett dokumentum terjedelmes, számoljon nagyobb időráfordítással. Továbbá tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ.