Garancia

Kezdje el begépelni a gyümölcsfa nevét, majd válasszon a betöltődő listából!

Kosár tartalma

Regisztráció nélkül is vásárolhat

Farcádi Sándor Levente a festőművész, gyümölcsész

Filmajánló

szeptember
18.
37. hét
Farcádi Sándor Levente a festőművész, gyümölcsész
Szept.

Farcádi Sándor Levente a festőművész, gyümölcsész

Filmajánló

Soron következő filmünkben a Hargita megyei Fárcádra visz utunk, ahol Sándor Leventével ismerkedünk meg, aki festőművész, fafaragó, méhész és gyümölcsész is egyben.

A Hargita megyei Farcád Székelyudvarhelytől 5 km-re nyugatra a Gát-, a Mocsár- és a Bolygókút patakok alkotta völgyteknőben fekszik. Ide látogattunk el, hogy találkozhassunk Farcádi Sándor Levete festőművésszel, fafaragóval, gyümölcsésszel és méhésszel.

A film az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:

Operatőr: Kozma Turula, Maléth J. Zsolt
Narrátor: Masa Tamás
Hegedű: Vadász Gyula

A narráció Bayer Sándor hangstúdiójában készült.
Kérjük, segítse munkánkat egy megosztással!

Rólunk mondták

Pénteken megkaptam a töletek rendelt gyümölcsfákat. Nagyon meg vagyok elégedve. A fák is szépek és a csomagolás is tökéletes.Sok kertészettöl rendeltem eddig, de ezek útán csak töletek rendelek. A webes felületetek is nagyon szuper. Február közepére biztos rendelek még. Csak gratulálni tudok a munkátokhoz. Sziasztok!


Bátai János

vásárló

Magyarország

idézőjel
Bátai János - vásárló / Magyarország

Tisztelt Tünderkertek,
hagy gratuláljak a weboldalukhoz, frissítően sok és jól érthető információ van rajta, abszolút fölfelé lóg ki a mezőnyből. Csemegeszőlőt szeretnék telepíteni, érési sorrendben különböző fajtákat, az erre vonatkozó információk azonban nagyon hézagosak itthon, ahogy látom, az Önök táblázatos megjelenítése viszont messze a legjobb, amit Magyarországon találtam...


Debreczy Zoltán - vásárló / Magyarország

Debreczy Zoltán

vásárló

Magyarország

idézőjel

További kínálatunkból

A gyümölcsfaoltás tízparancsolata

Gyümölcsészeti tanumány, az első 10 oldal most ajándékba!

Felhívjuk figyelmét, hogy 2022.04.06-i dátummal közzétettük Adatkezelési tájékoztatónk (Felhasználói és revíziós irányelveink) frissített verzióját. Kérjük, olvassa el ezeket figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg webes felületünk használatát! A jelzett dokumentum terjedelmes, számoljon nagyobb időráfordítással. Továbbá tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ.