Garancia

Kezdje el begépelni a gyümölcsfa nevét, majd válasszon a betöltődő listából!

Kosár tartalma

Regisztráció nélkül is vásárolhat

Használati feltételek

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ:
A Szolgáltató által üzemeltetett Honlap használatának feltétele, hogy Ön (a továbbiakban: Felhasználó) előzetesen elolvassa és elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozat és Jogi nyilatkozat tartalmát, valamint, ha regisztrációt kezdeményez, a regisztráció típusára vonatkozó regisztrációs szabályzatot.  Vásárlás előtt pedig a Vásárlásitájékoztatót. A Honlap megnyitásával és használatával a Felhasználó elismeri, hogy a Nyilatkozatban foglalt rendelkezéseket és feltételeket megismerte és magára nézve kötelezőnek fogadja el. A Felhasználó a Honlapot az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak megtartásával szabadon, ingyenesen látogathatja anélkül, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot megadna. A Szolgáltató azonban a Honlapról elérhető bizonyos szolgáltatások igénybevételét előzetes regisztrációhoz, illetve egyéb díjakhoz is kötheti.

Kérjük, olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot, Jogi nyilatkozatot, Vásárlási tájékoztatót, illetve az alábbi Használati feltételeket és csak ezt kövezően, azokkal egyetértve vegye használatba a jelen internetes felületet. Amennyiben azen dokumentumok tartalmával nem ért egyez, úgy kérjük, fejezze be az oldal használatát.

Amennyiben regisztrálni szeretne az oldalon az alábbi használati feltételek vonatkoznak önre:
 

VÁSÁRLÓK REGISZTRÁCIÓS SZABÁLYZATA:
A vásárlók Honlapra történő regisztrációja díjmentes. A regisztrációt követően a vásárlóként regisztrált felhasználóknak lehetősége nyílik gyumölcsfa csemeték és egyéb kertészeti termékek megvásárlására, illetve a megvásárolt termékekkel kapcsolatos vélemények bejegyzésére.

A vásárláskor készült értékösszesítő NEM tartalmazza a pontos kiszállítás költségét. Ez telefonos vagy e-mailes egyeztetés útján kerül meghatározásra az eladó(k) által a kiszállítás illetve a termék(ek) eljuttatásának módja függvényében.

Figyelem! Tájékoztatjuk, hogy ön a regisztrációjának megtételével, valamint megrendelésének elküldésével ráutaló magatartást tanúsítva elfogadta a Honlap regisztrációs szabályzatát, Jogi nyilatkozatát és Adatvédelmi nyilatkozatát és a Vásárlási tájékoztatóját, melyet magára nézve elfogad és kötelezően elismer.

A gyümölcsfaoltás tízparancsolata

Gyümölcsészeti tanumány, az első 10 oldal most ajándékba!

Felhívjuk figyelmét, hogy 2022.04.06-i dátummal közzétettük Adatkezelési tájékoztatónk (Felhasználói és revíziós irányelveink) frissített verzióját. Kérjük, olvassa el ezeket figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg webes felületünk használatát! A jelzett dokumentum terjedelmes, számoljon nagyobb időráfordítással. Továbbá tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ.