Felhívjuk figyelmét, hogy 2018. május 25-én közzétettük Adatkezelési tájékoztatónk (Felhasználói és revíziós irányelveink) frissített verzióját. Kérjük, olvassa el ezeket figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg webes felületünk használatát! A jelzett dokumentum terjedelmes, számoljon nagyobb időráfordítással. Továbbá tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ.
Garancia

Kezdje el begépelni a gyümölcsfa nevét, majd válasszon a betöltődő listából!

Kosár icon

Kosár tartalma

Regisztráció nélkül is vásárolhat

Használati feltételek

Használati feltételek

Kapcsolódó videók

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó letöltések

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ:
A Szolgáltató által üzemeltetett Honlap használatának feltétele, hogy Ön (a továbbiakban: Felhasználó) előzetesen elolvassa és elfogadja az adatvédelmi nyilatkozat és jogi nyilatkozat tartalmát, valamint, ha regisztrációt kezdeményez, a regisztráció típusára vonatkozó regisztrációs szabályzatot. A Honlapra történő belépéssel a Felhasználó elismeri, hogy a Nyilatkozatban foglalt rendelkezéseket és feltételeket megismerte és magára nézve kötelezőnek fogadja el. A Felhasználó a Honlapot az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak megtartásával szabadon, ingyenesen látogathatja anélkül, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot megadna. A Szolgáltató azonban a Honlapról elérhető bizonyos szolgáltatások igénybevételét előzetes regisztrációhoz, illetve egyéb díjakhoz is kötheti.

Kérjük, olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot, Jogi nyilatkozatot, illetve az alábbi Használati feltételeket és csak ezt kövezően azokkal egyetértve vegye használatba a jelen internetes felületet.

Amennyiben regisztrálni szeretne az oldalon vásárló vagy Tündérkert képviselőjeként, az alábbi használati feltételek vonatkoznak önre:
 

VÁSÁRLÓK REGISZTRÁCIÓS SZABÁLYZATA:
A vásárlók Honlapra történő regisztrációja díjmentes. A regisztrációt követően a vásárlóként regisztrált felhasználóknak lehetősége nyílik gyumölcsfa csemeték és egyéb kertészeti termékek megvásárlására, illetve a megvásárolt termékekkel kapcsolatos vélemények bejegyzésére.

A www.tunderkertek.com címen található Honlap üzemeltetője kereskedelmi tevékenységet NEM végez, csupán felületet biztosít annak érdekében, hogy az eladó és a vevő egymásra találhasson. A webáruházban lévő termékeket nem a honlap szolgáltatója értékesíti, azok minőségéért, mennyiségéért, illetve egyéb termékekre vonatkozó kifogásért és a kiszállításáért semmiféle felelősséggel nem tartozik. A megrendelések az eladó felé továbbításra kerülnek.

A regisztrációval ezért a vásárló hozzájárul, illetve elfogadja, hogy a szállításhoz, illetve az elérhetőséghez szükséges adatait, elérhetőségét a rendelését követően átadjuk az eladónak, mert csak Ő tud gondoskodni arról, hogy a megrendelt termék eljusson a vásárlóhoz. Egyéb esetekben az adatokat semmi esetben nem szolgáltatjuk ki, ez alól kivételt képez a hatáskörrel rendelkező hatóság általi felszólítás a vonatkozó jogszabályban meghatározott módon. Ld.: jogi és adatvédelmi nyilatkozat.

A vásárláskor készült értékösszesítő NEM tartalmazza a kiszállítás költségét. Ez telefonos vagy e-mailes egyeztetés útján kerül meghatározásra az eladó(k) által a kiszállítás illetve a termék(ek) eljuttatásának módja függvényében.

Figyelem! Tájékoztatjuk, hogy ön a regisztrációjának megtételével, valamint megrendelésének elküldésével ráutaló magatartást tanúsítva elfogadta a Honlap regisztrációs szabályzatát, jogi nyilatkozatát és adatvédelmi nyilatkozatát, melyet magára nézve elfogad és kötelezően elismer!
 

TÜNDÉRKERTEK SZÁMÁRA SZÓLÓ REGISZTRÁCIÓS SZABÁLYZAT
A Tündérkertek Honlapra történő regisztrációja díjmentes. A Tündérkertek a regisztrációt követően fotókkal, szöveggel, videókkal is bemutatkozhatnak.

Feltölthetőek a tündérkertek általi gyűjtések, hogy melyik tündérkert mikor, milyen gyümölcsfajtát gyűjtött, hány darabot oltott és így ezekre a gyűjtési listákra (egymás állományára) ráláthat az összes tündérkert, és a téma iránt érdeklődők, amennyiben ahhoz az adott Tündérkert hozzájárul.

Feltölthető az egyes fajtákhoz egy kis szöveges történet, és a gyűjtés körülményei, illetve, hogy kihez, mihez kapcsolódik az adott fajta. Fajta szerint is kereshető a lista, amely az összes tündérkert állományában keres, és így, ha valaki egy konkrét fajtát keres, meg lehet majd tudni, hogy melyik tündérkert állományába van az adott fajtából. Így esetleg kérhetőek, cserélhetőek egymás között oltóvesszők, vagy oltványok is, hiszen a szakemberek számára fontos lehet megfigyelni azt, hogy egyes fajták hogyan viselkednek különféle területeken. Így megfigyelések is szövegesen hozzáadhatóak egy-egy fajtához.

Mivel rengeteg erőt-, munkát- és anyagi befektetést is igényel egy tündérkert fenntartása, a feltöltött állományból megjelölhetőek lesznek azok a fajták amelyekből több is van adott tündérkert birtokában, vagy amiből tudnak szaporítani eladásra, és ezek az oltványok megjelenhetnek eladásra a Honlap webáruházában is. Így rajtunk keresztül eladhatóak/megvásárolhatóak a Honlapon ezek a gyümölcsfa oltványok, ezzel is némileg kompenzálva a tündérkertek számára a befektetett munkát.

Természetesen az értékesítéshez szükséges dokumentumokkal és engedélyekkel adott eladónak / Tündérkertnek kell rendelkeznie.

Az eseménynaptár és a magazin felülete szémos lehetőséget biztosít a Tündérkertek számára. Így az összes történést, hírt és eseményt rögzíteni tudjuk. A publikálni kívánt eseményeket, tartalmakat, fotókat és videókat a hello[kukac]tunderkertek.com címen tudjuk fogadni.

Gyümölcslexikonunkban a tündérkertekben fellelhető valamennyi gyümölcsfajtáról jó minőségű fotókat leírásokat és tapasztalatokat is publikálni tudunk. A Lehetősége van fajtánként több fotó megjelentetésére is így a gyümölcsöket lehet fotózni egészben, daraboltan és több irányból ábrázolva is, továbbá készülhetnek képek azok leveleiről és hajtásiról, vagy akár az egész fáról is.

Mivel a Honlap működésének illetve fenntartásának anyagi vonzata van, ezért az értékesítéseket követően egy-egy értékesítés után a Tündérkertek saját maguk meghatározhatják, hogy milyen mértékben támogatja a portál működését a portálon eladásra került termékek értékének függvényében, de ennek a minimum 25% ot el kell érnie. Reálisan meghatározott támogatási mérték 30-50%.

A Honlap felülete egy nagyon jó bemutatkozási, információközlési és adatbázis lehetőség, illetve egy minőségi megjelenési környezet. Mind a téma iránt érdekődők és a szakemberek számára is jelentős gyümölcsészeti értéket képvisel.


A szabályzatunk értelmében a regisztráló Tündérketek képviselői, illetve a publikáló szakemberek a regisztrációjával, illetve a publikálandó anyagok elküldésével ráutaló magatartással elfogadja, hogy publikált anyagokat, fotókat a Honlap népszerűsítése érdekében annak üzemeltetője azokat egyéb médiában bemutathassa, illetve on-line (internetes) felületeken, közösségi oldalakon azokat közzé tehesse. Megjelentesse szóróanyagaiban nyomtatványaiban egyéb kiadványokban, újságcikkekben.

A regisztrációs szabályzat megsértése első alkalommal figyelmeztetést, majd inaktiválást, és a tag regisztrációjának törlését illetve tiltását vonja maga után.

Figyelem! Tájékoztatjuk, hogy Ön a regisztrációjának megtételével ráutaló magatartást tanúsítva elfogadta a Honlap regisztrációs szabályzatát, jogi nyilatkozatát és adatvédelmi nyilatkozatát, melyet magára nézve elfogad és kötelezően elismer!A gyümölcsfaoltás tízparancsolata

Gyümölcsészeti tanumány, az első 10 oldal most ajándékba!

Time: 0.4342 ms | Memory: 2.98MB | Version: 4.0